Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
| ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


 

Η εταιρεία μας βρίσκεται στα Φύλλα Ευβοίας & δραστηροποιείται τα τελευταια 15 χρόνια στον χώρο της κατασκευής και επισκευής αλουμινίου .

Έχει επιμονή στη δημιουργία προιόντων υψηλής ποιότητας και αυστηρού ελέγχου στην κατασκευή, γι' αυτό και έχει βραβευθεί λαμβάνοντας πιστοποιητικό ποιότητας CE .
 
Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές από τις εταιρείες Alfa, Alouset, Elvial & Europa, αυτό συνεπάγεται με την εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία  τόσο στην καθεαυτού κατασκευή του κουφώματος όσο και στην τοποθέτηση του.

Όλη η παραγωγή των προϊόντων γίνεται μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα με αποτέλεσμα να μπορούμε να προμηθεύουμε έτοιμο κούφωμα σε κατασκευαστές, καθώς και την κάλυψη μεγάλων έργων (ξενοδοχεία, δημόσια κτήρια) σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και με την εγγύηση.


Η κατασκευή και η τοποθέτηση γίνεται από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, με αποτέλεσμα να υπάρχει απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής απο το πιο μικρό παράθυρο, έως και τη κατασκευή κουφωμάτων σε μεγάλο αριθμό. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πόρτες, παράθυρα, ρολά, αντικωνωπικές σήτες, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου κ.α.

 

 

Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας

Με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που τοποθετούμε, συνδυάζουμε την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα

Κουφώματα

Κουφώματα αλουμινίου άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποκιλία σχεδίων & χρωμάτων από την εταιρεία μας που αποτελεί πιστοποιημένο κατασκευαστή κουφωμάτων Alfa, Alouset & Europa.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάγκελα

Κάγκελα

Κάγκελα αλουμινίου inox σε μοντέρνα, κλασικά και παραδοσιακά σχέδια. Ανοδιώμενα και κάγκελα μπαλκονιού σε προσιτές τιμές ανά μέτρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταλλικές περιφράξεις

Μεταλλικές περιφράξεις

Η εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο, πραγματοποιεί περιφράξεις σε όλη τη Χαλκίδα με άριστα υλικά εγγυημένης αντοχής στο χρόνο και κατασκευαστικής αρτιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές κατασκευές

Ειδικές κατασκευές

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, σχεδιάζει και υλοποιεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές από πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ